Alha Alfa Tinted Hidrator
Rated 0 out of 5

Alha Alfa Tinted Hidrator

RM69.90

Clear

We guarantee that all products on this web site are ORIGINAL

Guaranteed Safe Checkout

Description

Kali ni Alha Alfa telah mengeluarkan TINTED HYDRATORπŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

Apa tu tinted hydrator? Ianya adalah sejenis Foundation yang dah ada Moisturizer di dalam bahan dia.
Dan yang paling best ada Glow Effect!! 😍😍
boleh lah ada kulit glowing macam kulit Uqasha 😍😍
bila pakai je kat wajah, boleh skip dah moisturizer ok!
so, makeup lagi laju lagi lembap kulit kite tau! nak kulit cantik glowing, jangan skip moisturizer ok?
jadi dengan TINTED HYDRATOR ni settle!!
sapu je pakai bedak dahhh cantik! kemasannya nampak macam kulit kita SEDIA CANTIK okay!

Additional information

Weight 0.07 kg
CODES

Light, Medium, Dark